Contact us

Kontakt Slidein Formular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

VG Racing Club DK

VG Racing Club DK støtter et af danmarks førende esport hold indenfor simracing - vg racing esport. Hos VG Racing er vi ambitiøse - ikke kun på banen, men også for vores racerklub.

Tean T-shirt

Velkommen i klubben

Medlemsfordele

Igennem spændende events og gode fællesskaber, har du mulighed for at komme med på rejsen, om at blive et af de førende teams i verden indenfor simracing. VG Racing er ambitiøse på banen – og de samme ambitioner har vi for vores Race Club.

Vi har opstillet 4 årlige spændende events, som du kan deltage i, som medlem i klubben. Events der primært smager af motorsport.

Som medlem hos VG Race Club, har du udover adgang til de spændende events, mulighed for at få 15% rabat på køb af gokartkørsel og 10% på udstyr hos Vandel Gokart. Rabatten er til dig personligt og kan bruges, når du besøger banen, eller deltager i events fra Vandel Gokarts eventkalender.

Et medlemskab af VG Race Club DK koster 295 kr. i måneden. Man binder sig for medlemskab i 6 måneder ad gangen. Der er maksimalt mulighed for at deltage i to events i minimums bindingsperioden.

Du får,

– Muligheden for at deltage i 4 spændende events i løbet af året.
– Et VG Club Card, som du kan bruge til at opnå 15% rabat ved dine personlige køb af kørsel og 10% ved køb af udstyr hos Vandel Gokart.
– Rabat på køb af merchandise hos VG Racing.
– Mulighed for at invitere en ven med i en af VG Racings simulatorer, hvor i får én times kørsel.

Er du interesseret i at blive medlem, tryk da på knappen “ansøg medlemskab”, hvorefter vi kontakter dig med henblik på at aftale betalingsform m.m.

Vi glæder os til høre fra dig.

 

Ansøg medlemskab